YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan’ın Fuar Mesaisi

81.İEF’nin onur konuğu ili olan Hatay ile partner ülkesi Latin Amerika ülkelerinin standlarını da ziyaret...

Başkan’ın Fuar Mesaisi

81.İEF’nin onur konuğu ili olan Hatay ile partner ülkesi Latin Amerika ülkelerinin standlarını da ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, fuarın gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fuarın, her geçen yıl daha iddialı olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “81.İEF, bu yıl da kültür-sanat programlarıyla, tiyatro ve sinema gösterimleriyle, sergiler ve söyleşilerle, konser gibi birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerini karşılıyor. Hem ziyaretçi sayısında hem de ticari anlamda geçmiş yıllara oranla daha büyük bir hareketlilik bekliyoruz” dedi.

Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı Hatay’ın da sıkıntıları olduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu, farklı kültürlere ve dinlere evsahipliği yapan bu kentin hoşgörülü insanlarının tarih boyunca barış içinde yaşadığını kaydetti. Başkan, “Umarım bu fuar, Hatay’lı hemşehrilerimize büyük bir moral kaynağı ve destek olur. Bölge ve Türkiye barışına bizim de İEF olarak bir nebze katkımız olursa, biz de vatana karşı görevimizi yapmış oluruz. Katılımcılar ve İzmirli hemşehrilerimiz fuara ne kadar ilgi gösterirse, o kadar insana ulaşmış oluruz ve fuarımız o kadar başarılı olur. İzmirli ve Egeli hemşehrilerimiz, İzmir fuarcılığını ileriye taşıyor. Fuar, Gaziemir’deki yeni yerine taşındığında bunu daha da iyi göreceksiniz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, stand ziyaretlerinden sonra fuara katılan yabancı delegasyon için hazırlanan EXPO 2020 tanıtım kokteyline katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler