YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Basketbol

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, başantrenör Burak Bıyıktay'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, başantrenör Burak Bıyıktay'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, yaptığı yazılı açıklamada, Burak Bıyıktay ile başarılı bir sezon geçirdikten sonra bir yıllık yeni bir sözleşme daha yaptıklarını belirtti.

Eren, "Aliağa Petkim, her geçen yıl hedeflerini yükselten bir takım. Bu yıl da ligde başarılı olacak bir takım oluşturma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Genel menajer Birtan Saka başkanlığındaki teknik heyet tarafından transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydeden Eren, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Burak Bıyıktay, önceki yıl takımımızı küme düşmekten kurtarmıştı. Bu yıl ise çok başarılı bir grafik ortaya koyarak hem Türkiye Kupası'nda hem de Beko Basketbol Ligi'nde başarılara imza attık. Hocamız Burak Bıyıktay'ın önerileri doğrultusunda ligde ve kupada başarılı olacak bir takım oluşturacağız."

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler