YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beden Eğitimi Öğretmeni Muzaffer Kutlusan’dan Soyut Resimler Sergisi

Beden eğitimi öğretmeni olan ressam Muzaffer Kutlusan 16. kişisel resim sergisini Foça’da açtı.Foça Reha Midilli...

Beden Eğitimi Öğretmeni Muzaffer Kutlusan’dan Soyut Resimler Sergisi

Beden eğitimi öğretmeni olan ressam Muzaffer Kutlusan 16. kişisel resim sergisini Foça’da açtı.

Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde açılışı törenle yapılan sergide yağlıboya ve suluboya tekniğiyle yapılmış 28 tablo yer alıyor. Manisa CBÜ Spor Akademisi mezunu olan Muzaffer Kutlusan, halen bu görevini Foça Halim Foçalı Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde sürdürüyor.

Renk, desen, fırça ve tuvalin yarattığı dünyayla tanışmasının ardından 1990 yılından beri yoğun bir şekilde resimle uğraştığını belirten Kutlusan, önceleri doğa resimleri yaptığını, daha sonra soyut eserlere yöneldiğini söyledi. Kutlusan; “Resimlerimdeki yumuşak formlar, zaman zaman sert ve rahat fırça vuruşlarıyla, güçlü ve zıt renklerle çelişkilere karşın dinginliğin korunduğu bir dünya yaratıyor. Bazen mavilikler içinde bir balık sürüsü, bazen günbatımının romantizmi tuvalime yansır. Sulu boya tablolarımda, yarı soyut çalışmalarda, güçlü renk zıtlıklarını iç içe geçmiş şekillerde kullanarak arayışlarımı sürdürüyorum.”dedi.

Foçalıların yoğun ilgi gösterdiği serginin 4 gün süre ile 10.00-20.00 saatleri arasında açık kalacağı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler