YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Best Balıkesir Umudunu Tüketiyor

BALIKESİR, (DHA)- BU sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde düşme hattından bir türlü çıkamayan Best Balıkesir, en

BALIKESİR, (DHA)- BU sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi'nde düşme hattından bir türlü çıkamayan Best Balıkesir, en yakın rakiplerinden Muratbey Uşak'tan sonra evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da 84-77 yenilerek kurtuluş umudunu mucizelere bıraktı.
Normal sezonun son 3 haftasına girerken 6 galibiyetle kurtuluş hattının 2 galibiyet gerisinde kalan Best Balıkesir'in haftaya Yeşilgiresun Belediyespor'a da mağlup olması durumunda, küme düşmesi büyük olasılıklı kesinleşecek.
Antrenör Hakan Demir, "Bizim açımızdan kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Geriye 3 hafta kaldı. Matematiksel olarak hala şansımız var. Mücadele etmekten başka şansımız yok" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler