YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Telafi Etti

Hülya ELTEŞ / BODRUM, Tire'de hat-trick yapan Çağrı'nın 3 golüyle 3 puana uzanan yeşil beyazlı ekip, son 5 haftaya 7

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Telafi Etti

Hülya ELTEŞ / BODRUM, Tire'de hat-trick yapan Çağrı'nın 3 golüyle 3 puana uzanan yeşil beyazlı ekip, son 5 haftaya 7 puan farkla zirvede girerken, taraftarlar da şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.
Pazar günü play off mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor'u konuk edeceklerini belirten Başkan Rıza Karakaya, bu maçı da kazanıp yeni bir galibiyet serisinin ikinci adımını atmak istediklerini belirterek, "Artık geri sayım başladı. Son 5 haftada rakip ayrımı yapmadan her müsabakaya kazanmak için çıkacağız. Tire'de bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
ÇAĞRI KRAL OLACAK
Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un devre arasında Sakaryaspor'a transfer olan Mümin Aysever'in yerine Niğde Belediyespor'dan renklerine bağladığı Çağrı Tekin, attığı gollerle yeşil beyazlı ekibe hayat vermeye devam ediyor. Tire deplasmanında rakip fieleleri 3 kez sarsarak gol sayısını 10'a çıkaran tecrübeli futbolcu kralık yarışında iddialı olduğunu kanıtladı. 14'er golle zirvede yer alan Tire 1922'li Gökhan, Sakaryasporlu Mümin ve Kemersporlu Umut'u son 5 haftada yakalamayı planlayan Çağrı, "Aslında hedefim 121 goldü ama şimdiden 10 gole ulaştım. Elbette her santrfor gibi gol kralı olmak isterim ancak beni asıl mutlu edecek olay, takımımın şampiyon olmasıdır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler