YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor Emre'yle Masaya Oturdu

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 3-2 yenerek kümede kalmayı garantileyen Bucaspor,

Bucaspor Emre'yle Masaya Oturdu

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 3-2 yenerek kümede kalmayı garantileyen Bucaspor, yeni sezonun çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.
Ahmet Doğan başkanlığındaki yönetim, ilk olarak sözleşmesi mayıs ayında sona erecek futbolculardan Emre Toraman'la masaya oturdu. Bu sezon sergilediği başarılı performansın yanı sıra bazı deplasman masraflarını karşılayıp zor dönemlerde kulübe ekonomik olarak da destek veren Emre'ye 1 yıllık sözleşme teklif edildiği, prensip anlaşmasına varılan 38 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde imza atabileceği bildirildi.
Kadroyu korumak isteyen yönetimin cumartesi günü deplasmanda oynanacak Anadolu Üsküdar maçının ardından sözleşmesi biten diğer oyuncularla masaya oturacağı, ayrıca teknik direktör Fatih Uygun'la da bir görüşme yapacağı belirtildi. Mevcut futbolcuların tüm alacaklarını yatıran ve güven tazeleyen Başkan Ahmet Doğan, "Çok titiz bir çalışma yapacağız. Bu sezon bizim için milat oldu. Herkesle fikir alış verişi yaptıktan sonra kadro çalışmalarımızı hızlandıracağız. Buca Futbol Akademesi ile de sürekli irtibat halinde olacağız. Yıllardır özlenen Bucaspor yeni sezonda sahalarda olacak" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler