YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor-Manisaspor Soyunma Odaları

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- ERİŞ: 1 PUAN ÖNEMLİ BUCASPOR Teknik Direktörü Levent Eriş, son dakikalarda gelen golle yıkıldıklarını ancak kümede kalma

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)-

ERİŞ: 1 PUAN ÖNEMLİ
BUCASPOR Teknik Direktörü Levent Eriş, son dakikalarda gelen golle yıkıldıklarını ancak kümede kalma umutlarının bitmediğini söyledi. Eriş, "Kazansaydık, ligde kalmayacaktık. Bunu karşılık kaybetseydik düşme ihtimalimiz çok artacaktı. Bu yüzden aldığımız 1 puan lige tutunma adına çok önemli. Bu tip karşılaşmalarda golü erken bulup öne geçiyorsanız, mutlaka ikinci golü atmak zorundasınız. Manisaspor'un savunmamıza verdiği en küçük bir rahatsızlık bile yoktu. Ancak son dakikalarda gelişen hızlı bir atakta golü buldular. Bu yarış son üç haftada Denizlispor, Manisaspor ve Bucaspor arasında sürecek. Bugün gösterdiğimiz mücadele ile üç maçtan ligde kalmamızı sağlayacak puanları alacağımıza inanıyorum" dedi.
MUTLU: İKİ KULÜBE YAKIŞMIYOR
MANİSASPOR Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, ligde bulundukları konumun iki kulübe de yakışmadığını belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:
"Gönül isterdi ki, iki güzide Ege kulübü kümede kalmak için değil, zirve için mücadele etseydi. Ama bazen her istediğimiz olmuyor. Ne yazık ki iki takımımız da düşme mücadelesi veriyor. 4. dakikada yediğimiz gol ve Bucaspor taraftarının müthiş desteği ilk dakikalarda bocalamamıza yol açtı. Ancak 10. dakikadan sonra toparlanmaya başladık. İkinci yarıda akıllılı hamlelerle çok önemli 1 puanı aldık. Böyle zor deplasmanlarda yenemiyorsak yenilmemek çok önemli. Kalan üç haftada hem Denizlispor, hem de Bucaspor'la olan puan farkını koruyarak ligde kalacağız."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler