YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor Yine Uzatmada Güldü

Onur ATIŞ/İZMİR, Önceki hafta konuk ettiği Denizlispor'u Burak'ın 90+1'inci dakika golüyle 3-2 yenen sarı lacivertliler, 1-0 yenik oynadığı Giresunspor karşılaşmasında golü

Onur ATIŞ/İZMİR, Önceki hafta konuk ettiği Denizlispor'u Burak'ın 90+1'inci dakika golüyle 3-2 yenen sarı lacivertliler, 1-0 yenik oynadığı Giresunspor karşılaşmasında golü 90+2'nci dakikada Ferhat'la buldu. Son 2 maçta 4 puanı son dakikalarda cebine koyan Bucaspor, düşme potasından çıkmayı başarırken teknik direktör Mustafa Bahadır, "Maçın 90 dakika olduğunu unutmayan oyuncularımın attığı bu goller ligde kalmamızı sağlayacak" dedi.
Düşme hattındaki rakipleri Denizlispor ve Manisaspor'un yenildiği haftayı puanla bitirmelerinin avantaj olduğunu dile getiren Mustafa Bahadır, "Rakiplerimizle puan farkı 3'e çıktı. Biraz olsun rahatladık. Ancak köprünün altından daha çok su akar" diye konuştu.
Giresun'daki futbolu beğenmese de sergilenen mücadelenin sevindirici olduğunu dile getiren Mustafa Bahadır, "Dışarıda alınan her puan altın değerinde. Bu maç geride kaldı. Şimdi bu hafta konuk edeceğimiz Albimo Alanyaspor'a odaklandık. İyi bir ivme yakalamışken, çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler