YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor'da Adil Osmanlıspor Yolunda

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi'nde transfer yasağı bulunan ve gelecek sezon mevcut kadrosuyla yola devam etmeyi

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi'nde transfer yasağı bulunan ve gelecek sezon mevcut kadrosuyla yola devam etmeyi planlayan Bucaspor, sözleşmesi ay sonunda bitecek stoper Adil Demirbağ ile anlaşma sağlayamadı.
Sezon ortasında alacakları için kulübe Futbol Federasyonu aracılığı ile ihtarname gönderen ve süresiz kadro dışı kalan genç futbolcunun Süper Lig ekibi Osmanlıspor'la anlaştığı belirtildi.Adil'in Başkent ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ancak gelecek sezon Osmanlıspor'un pilot takımı olan Bugsaşspor'da görev yapacağı vurgulandı.
Filiz lisansını Elazığ DSİ Spor'da alan 20 yaşındaki stoper, 2011 senesinde Beşiktaş'ın altyapısına transfer oldu. Ardından yine amatör olarak Sarıyer'e gelen Adil, 2014'te Bucaspor altyapısına geçti ve sarı-lacivertlilerde 2015'te profesyonel oldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler