YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor'da Ince Hesaplar

Onur ATIŞ/İZMİR, Sezonu 40 puanın altında bitiren takımların risk yaşayacağını dile getiren Mustafa Bahadır, "Geçmiş sezonlarda 37, 38, 39 puanda kalan

Onur ATIŞ/İZMİR, Sezonu 40 puanın altında bitiren takımların risk yaşayacağını dile getiren Mustafa Bahadır, "Geçmiş sezonlarda 37, 38, 39 puanda kalan ekiplerin düştüğünü görüyoruz. İşi sağlama almak için 40 puan barajını yakalamak şart. Şu an 20 puanımız var. Son 13 maçta en az 6 galibiyet 2 beraberlik alırsak 1. Lig'de devam ederiz" dedi.
Bu aşamada cuma günü deplasmanda Boluspor ile oynayacakları maçtan alacakları 1 puanın bile çok önemli olduğunu vurgulayan Mustafa Bahadır, şunları söyledi:
"Düşme hattındaki rakiplerimizden Denizlispor, Manisaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da bu haftayı deplasmanda geçirecek. Boluspor'dan istediğimizi alırsak, avantaj yakalarız. Bu üç ekipten en az birinin yenileceğini düşünüyorum. Ben her koşulda kaliteli oyunculardan kurulu takımımla PTT 1'inci Lig'de varlığımızı sürdüreceğimize inanıyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler