YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucaspor'un Keyfi Kaçtı

Onur ATIŞ / İZMİR, Son 2 haftada oynadığı Denizlispor ve Giresunspor maçlarından 4 puan çıkararak umutlanan Bucaspor'un Albimo Alanyaspor karşısında

Onur ATIŞ / İZMİR, Son 2 haftada oynadığı Denizlispor ve Giresunspor maçlarından 4 puan çıkararak umutlanan Bucaspor'un Albimo Alanyaspor karşısında sergilediği kötü futbol, keyifleri kaçırdı. Hesapta olmayan bir yengilgi aldıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Bahadır, "Kazansaydık, ligde kalma yolunda önemli bir adım atacaktık. Ancak cenderenin içinden çıkamadık. Daha arzulu ve baskılı oynamalıydık" dedi.
Taraftarlarının yenilgiye rağmen maçtan sonra takımlarını tribünlere çağırmasının mutluluk verici olduğunu belirten Mustafa Bahadır, "Onlara söz veriyorum, bu takım düşmeyecek. Hala bazı futbolcularım beklediğim düzeye gelemedi. Albimo Alanyaspor maçında çok şey beklediğim isimler beni üzdü" yorumunu yaptı.
Başkan Çetin Kayışlı, maçla ilgili olarak, "Futbolumuzu beğenmedim. Fakat önümüzde uzun haftalar var. Takımımızın toparlanıp, üst sıralara tırmanacağına inanıyoruz. Yönetim olarak ne gerekiyorsa yapacağız" cümlelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler