YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp Fuarında Kılıçdaroğlu'na Tatı'dan Puşi Ve Kiraz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ve 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ve 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında açık olacak olan Kentine Güvenen Kentler Buluşması Fuarı'nda yeralan Buca Belediyesi standı ziyaretçilerin yanısıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da ziyaret edildi.

İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve 61 CHP'li belediyenin 500 projesinin sergilendiği fuarda, renkli standı ve projeleri ile katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Buca'da yetişen organik kiraz ikram ederken, Buca'ya has olan puşiyi boynuna taktı.

İzmir ve Ege'den 23 belediye ve 152 projenin yer aldığı fuarda dört projesiyle yeralan Buca Belediyesi'nin açtığı stant vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Katılanlara binlerce anahtarlık, organik zeytinyağı,ajanda, dergi, puşi, kiraz, Atatürk'ün resimlerinin yer aldığı cd, tişört ve çeşitli bir çok armağan verdi, projeleri ise Başkan Ercan Tatı kendisi tanıttı.

Buca'nın organik ürünlerini ve ilk kez hayata geçirdikleri projeleri Kılıçdaroğlu'na anlatan Tatı, CHP Genel Başkanına kiraz ikram etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kelmal Kılıçdaroğlu'nun boynuna kendi elleri ile puşi astı.

Başkan Tatı, Kemal Kılıçdaroğlu'na dünya da bir ilk olan Srebrenitsa Soykırım Anıtı ve Türkiye'de bir ilk olan 3 Fidan anıtlarının Buca'da kendi döneminde yer aldığını anlatan kitapçıklarını da takdim etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler