YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp İl Kadın Kolları, Selçuk'u Ziyaret Etti

CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Özgün Utku ve kadın kolları yönetim kurulu, CHP Genel...

Chp İl Kadın Kolları, Selçuk'u Ziyaret Etti

CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Özgün Utku ve kadın kolları yönetim kurulu, CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan "7 ayda ilçeler" projesi kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. CHP'li kadınlar, bu kez Selçuk ilçesini ziyaret etti.

CHP Selçuk Kadın Kolları Başkanı Güllü Kartal ve yönetim kurulu ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ü makamında ziyaret eden Utku ve beraberindekiler, ardından Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan kadın işçilerle ADD Parkı'nda buluştu.

Kadın işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nı kutlayan CHP İl ve İlçe Kadın kolları, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan kadın işçilerle sohbet edip çay içti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler