YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çift Tabancalı Cinayet Zanlısı İzmir'de Yakalandı

İzmir polisi tarafından düzenlenen operasyonda, bir süre önce Bursa’da İsmail Yaman’ı (36) tabancayla vurarak öldürdüğü...

Çift Tabancalı Cinayet Zanlısı İzmir'de Yakalandı

İzmir polisi tarafından düzenlenen operasyonda, bir süre önce Bursa’da İsmail Yaman’ı (36) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan H.D. (33) yakalandı. Zanlının üzerinde iki adet tabanca ele geçirildi. Zanlının, cinayet olayından kısa süre önce cezaevinden çıktığı belirlendi.

Bursa’daki cinayet olayı, geçtiğimiz 28 Nisan 2013’de saat 23.30 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesi, Bursa Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Otopark işletmeciliği yaptığı öğrenilen İsmail Yaman, restoranda hesap ödemek istediği sırada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen H.D. ile tartışmaya başladı. İddialara göre H.D., tartışma sırasında tabancayla İsmail Yaman’a ateş açtı. Açılan ateş sonucu iki yerinden ağır şekilde yaralanan Yaman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlı ise kaçtı.

Polis, olaydan kısa süre önce ‘adam yaralama’ suçundan girdiği cezaevinden çıkan zanlı H.D.’yi yakalamak için operasyon başlattı. Zanlı H.D.’nin olaydan sonra İzmir’e gelerek gizlendiğini belirleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, bir arkadaşının yanında gizlenen H.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı H.D.’nin üzerinden iki adet tabanca çıktı. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından Bursa polisine teslim edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler