YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet zanlısı iki kişi yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde, geçen hafta iki kardeşin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak aranan iki...

İzmir'in Bornova ilçesinde, geçen hafta iki kardeşin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak aranan iki kişi yakalandı.
Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi'nde silahlı saldırıya uğrayan Ahmet Okutulmuş (31) olay yerinde, ağır yaralanan Veysel Okutulmuş (24) ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Polis, kullanılan silahlardan birini olay yerinde ele geçirmiş, saldırıyı da kısa süre önce trafik meselesinden dolayı Okutulmuş kardeşlerle tartışan seyyar kokoreççi C.B. (24) ve arkadaşı T.A.'nın (23) yaptığını belirlemişti. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili aranan C.B.'nin Kemalpaşa ilçesinde saklandığını tespit etti. Eve düzenlenen baskın sonucunda zanlı C.B. ve olay sırasında yanında bulunduğu, av tüfeğiyle ateş açtığı iddia edilen arkadaşı T.A. yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise olayda kullanılan av tüfeklerinden biri daha ele geçirildi. İki zanlının, birbirini suçladığı öğrenildi. İşlemleri tamamlanan C.B. ve T.A. adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler