YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

İZMİR (AA) - İzmir, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü yapacağı mitinge hazırlanıyor.

İZMİR - İzmir, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü yapacağı mitinge hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın İzmir mitingi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Cumartesi günü saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingde 150 bin adet soğuk içecek dağıtılacak. Mitinge katılacaklara Türk bayrağı ile Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı kampanyasında kullandığı logonun basılı olduğu tişört ve şapkalar dağıtılacak. Vatandaşların serinlemesi için ise kalabalığın üzerine gül kokulu su püskürtülecek. Miting alanına 100 adet seyyar tuvalet kurulacak. Mitinge, denizden tekneler de destek verecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler