YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Andonov'u Bekliyor

Ferah IŞIK / DENİZLİ,  Sezon başında geçirdiği sakatlık yüzünden ilk haftalarda Andonov'la birlikte oynama şansı bulamadığını söyleyen Genkov, "Ben iyileştim,

Denizlispor Andonov'u Bekliyor

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Sezon başında geçirdiği sakatlık yüzünden ilk haftalarda Andonov'la birlikte oynama şansı bulamadığını söyleyen Genkov, "Ben iyileştim, bu kez Andonov sakatlandı. Denizli'de ameliyat olduktan sonra Bulgaristan'a gitti. Önceki gün telefonla görüştüm, durumu iyi. İkinci yarı hazırlıklarına takımla birlikte başlayacak. Andonov dönerse, benim de performansım artar" dedi.
Geçen sezona oranla daha verimsiz bir dönem geçirdiğini dile getiren Yordanov ise Andonov'un takıma dönmesiyle hücumda üretkenliklerinin artacağını söyledi.
Öte yandan yeşil siyahlı ekibin bir diğer sakat futbolcusu Cem Tosun, kontrol için Avusturya'ya gitti. Sağ diz yan bağlarında yırtık tesbit edilen Cem'in de ikinci yarı hazırlıklarına takımla birlikte başlayacağı öğrenildi. Denizlispor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler