YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Kenetlendi

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Albimo Alanyaspor'u yenip, yeni bir sayfa açacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Sadece kazanmak değil, kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz.

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Albimo Alanyaspor'u yenip, yeni bir sayfa açacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Sadece kazanmak değil, kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolculara güvenimiz tam. Bir galibiyet bize yeter" şeklinde konuştu. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise Denizlispor'da futbol oynadığı dönemdeki birlik ve beraberlik havasının yeniden şekillendiğini belirterek, "Herkes elinden geleni yapıyor. Bize düşen bu takımı ligde tutmak" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler