YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'un Zoraki Golcüsü Leandrinho

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Sakat olan Genkov ve Şaban'ın yerine teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın zorunlu olarak santrforda görev verdiği Brezilyalı

Denizlispor'un Zoraki Golcüsü Leandrinho

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Sakat olan Genkov ve Şaban'ın yerine teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın zorunlu olarak santrforda görev verdiği Brezilyalı futbolcu, Denizlispor'un ilk 6 maçta kaydettiği 6 golün 4'üne imzasını attı. İlk hafta Alanyaspor ve geçen hafta oynanan Giresunspor maçlarında 2'şer kez fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu gol krallığı yarışında da 3. sıraya yükseldi.
Asıl pozisyonu olan orta sahanın sağ kanadında daha verimli olduğunu dile getiren Brezilyalı futbolcu, "İki forvetimiz de sakat olduğu için bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum. Gerçek mevkimde oynarsam çok daha iyi işler çıkaracağımı düşünüyorum. Her şeye rağmen işimi layıkıyla yerine getiriyorum" dedi.
Leandrinho, pazar günü deplasmanda oynanacak Şanlıurfaspor maçında golcülerin takıma dönmesiyle gerçek mevkisine geçeğini ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler