YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikili'nin Şampiyon Annesi Nezahat

DİKİLİ Dikili Belediyespor'da antrenör olarak görev yapan siyah kuşak 4'üncü dan 3'üncü kademe kıdemli antrenörü Nezahat Aksu, Çorlu'daki şampiyonada + 68

Dikili'nin Şampiyon Annesi Nezahat

DİKİLİ Dikili Belediyespor'da antrenör olarak görev yapan siyah kuşak 4'üncü dan 3'üncü kademe kıdemli antrenörü Nezahat Aksu, Çorlu'daki şampiyonada + 68 kiloda tüm rakiplerini yenip adını finale yazdırdı. Finalde ise son 2 yılın Türkiye şampiyonu Meltem Hocaoğlu'na mağlup oldu.
Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan 27 yaşındaki Nezahat Aksu, 1995 yılında başlayıp 2005'e kadar devam eden sporculuk kariyerinde aralarında Türkiye ve Balkan şampiyonluklarının bulunduğu pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza attı. Evlendikten sonra yarışmacı kimliğini bırakıp Dikili Belediyespor'da antrenör olarak karateye hizmet etmeye devam eden Nezahat Aksu, kısa süre önce eşi Doğan'nın desteği ile antrenmanlara yeniden başladı. Nezahat Aksu, kısa bir hazırlık döneminin ardından katıldığı ilk turnuvada kürsüye çıkmayı başardı.
Özellikle anne olduktan sonra yakın çevresinden sporu bırakması yolunda telkinler geldiğini ancak eşinin aktif spora dönme konusunda kendisine büyük destek verdiğini söyleyen Nezahat Aksu, şunları söyledi:
"Yarım kalan hedeflerimi ve hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için büyük bir hırsla çalışmalara başladım. Başarmak için eşime ve kızım Badenaz'a söz verdim. Çorlu'daki şampiyonada ikinci olarak bu yolda ilk adımı attım. Asıl amacım dünya ve Avrupa şampiyonalarında kürsüye çıkmak. Dikili Belediyespor'da minik öğrencilerimi eğitirken bir yandan da kişisel çalışmalarımı sürdüreceğim."

FOTOĞRAF

Dikili'nin Şampiyon Annesi NezahatDikili'nin Şampiyon Annesi NezahatDikili'nin Şampiyon Annesi Nezahat

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler