YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğüne Gelen Genç Motosiklet Kazasında Öldü

Şahap AVCI/ALİAĞA Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında, kentin en işlek yollarından İstiklal Caddesi ile Fatih Caddesi'nin kesişimindeki kavşakta meydana geldi.

Düğüne Gelen Genç Motosiklet Kazasında Öldü

Şahap AVCI/ALİAĞA Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında, kentin en işlek yollarından İstiklal Caddesi ile Fatih Caddesi'nin kesişimindeki kavşakta meydana geldi. Gaziantep'ten bir yakınının düğünü için kente gelen İbrahim Halil Kaya, akrabası İsa Kaya'ya ait 35 NNV 18 plakalı motosikletle kentte geziye çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre kasksız olan Kaya, süratli ve kontrolsüz bir şekilde kavşağa girince, Barış Saka yönetimindeki 35 NKH 13 plakalı Aliağa Belediyesi'ne ait kamyonetle karşılıklı çarpıştı.
Çarpmanın şiddetiyle kaldırıma savrulan İbrahim Halil Kaya, ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kaya'nın kalbinin durduğu belirlendi. Yapılan müdahaleyle tekrar hayata döndürülen Kaya, ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaya, kurtarılamadı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Barış Saka, gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kavşaktaki kazalara dikkati çeken vatandaşlar, "Burada bulunan kavşaktan her gün binlerce araç geçiyor. Bir alttaki Atatürk Caddesi'nden buranın yarısı kadar araç geçmesine karşın orada trafik lambaları var, ama burada yok. Daha önce defalarca trafik kazası meydana gelmesine rağmen yetkililer, bu kavşak ile ilgili bir düzenleme yapmadılar. Trafik ışıklarının olmayışı kazalara davetiye çıkarıyor" dedi.

Düğüne Gelen Genç Motosiklet Kazasında ÖldüDüğüne Gelen Genç Motosiklet Kazasında ÖldüDüğüne Gelen Genç Motosiklet Kazasında Öldü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler