YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ege'de Üç Günde 516 Kaçak Yakalandı

İZMİR, Ege Denizi'nde denetim ve kurtarma faliyetlerini aralıksız sürdüren Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler 3-6 Temmuz tarihlerinde arasında 18 operasyona

Ege'de Üç Günde 516 Kaçak Yakalandı

İZMİR, Ege Denizi'nde denetim ve kurtarma faliyetlerini aralıksız sürdüren Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler 3-6 Temmuz tarihlerinde arasında 18 operasyona imza attı. Bu operasyonlarda Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 6 olayda 56 göçmen, İzmir ili Urla, Foça, Dikili ve Çeşme bölgelerinde yaşanan 5 olayda 229 göçmen, Aydın ili Kuşadası bölgesinde yaşanan 1 olayda 37 göçmen ve Çanakkale ili Ayvacık bölgesinde yaşanan 6 olayda 194 göçmen olmak üzere toplam 516 kaçak yakalandı.
Son günlerde Ege Denizi'ndeki fırtına ve oluşan dalgalara rağmen Yunan adalarına lastik botlarla, yasadışı geçmeye çalışan mültecilerin akınının durmadığı dikkat çekti.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin 1 Ocak-6 Temmuz tarihleri arasında 469 arama kurtarma operasyonunda 14 bin 386 göçmen ile 35 göçmen kaçakçısının yakalandığı bildirildi.

Ege'de Üç Günde 516 Kaçak YakalandıEge'de Üç Günde 516 Kaçak YakalandıEge'de Üç Günde 516 Kaçak Yakalandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler