YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ege'deki 6.2 Büyüklüğünde Deprem, Türkiye'nin Batısını Sarstı (4)

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA İzmir'in Karaburun İlçesi açıklarında, Ege Denizi'nde bugün saat 15.28'te Richter Ölçeği'ne göre 6.2 büyüklüğünde meydana gelen Karşıyaka'da

Ege'deki 6.2 Büyüklüğünde Deprem, Türkiye'nin Batısını Sarstı (4)

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA
İzmir'in Karaburun İlçesi açıklarında, Ege Denizi'nde bugün saat 15.28'te Richter Ölçeği'ne göre 6.2 büyüklüğünde meydana gelen Karşıyaka'da bulunan bir bebek giyim mağazasının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde mağazanın raflarında bulunan elbiseler şiddetli şekilde sallanırken, işyerindeki çalışanlar panikle kendilerini sokağa attı. Mağaza sahibi 33 yaşındaki Yunus Bay, "Deprem çok şiddetli oldu. Kendimizi dışarı attık. Raflar çok kötü sallandı. Bazı binaların çatladığı söyleniyor. Bayağı korktuk. Allah ülkemizi korusun" dedi. Aynı mağazada çalışan 22 yaşındaki Tuğba Söylemez ise "Şiddetli bir deprem oldu. Ne olduğunu anlamadım. Raflar sallandı, ürünler yere düştü. Elim ayağım titredi. Panikle dışarıya koştum. Hızlı adımlarla çıktımö şeklinde konuştu.
Öte yandan Karşıyaka Çarşısı'nda bulunan bir binada deprem nedeniyle çatlaklar oluştu. Alsancak'ta hipermarkette çalışan iki müşteri ve kasiyerin mağazadan panik halinde dışarı çıkışı ve rafların sarsıntısı kameralara yansıdı.
Alsancak'ta nakliyat firmasında çalışan Ersin Avşar, birinci kattaki işyerinin penceresinden atlayarak ayağını kırdı. Avşar, tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Mehmet CANDAN/İZMİR, (DHA)

Ege'deki 6.2 Büyüklüğünde Deprem, Türkiye'nin Batısını Sarstı (4)Ege'deki 6.2 Büyüklüğünde Deprem, Türkiye'nin Batısını Sarstı (4)Ege'deki 6.2 Büyüklüğünde Deprem, Türkiye'nin Batısını Sarstı (4)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler