YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli Polisten Şehit Yakınlarına Anlamlı Kampanya

İzmir’in Bornova ilçesinde 6 yıldır oto kiralama işi yapan emekli polis memuru Nazım Duman, şehit...

Emekli Polisten Şehit Yakınlarına Anlamlı Kampanya

İzmir’in Bornova ilçesinde 6 yıldır oto kiralama işi yapan emekli polis memuru Nazım Duman, şehit ailelerine sünnet, nişan ve düğün törenlerinde şoförü ile birlikte ücretsiz araç tahsis ediyor.

Kendisi de uzun yıllar Güneydoğu’da görev yapan ve bölgedeki sıkıntıları yakından bilen 53 yaşındaki emekli polis memuru Nazım Duman, şehit aileleri ile yakınlarına destek olmak, onlara özel kişiler olduklarını hissettirmek ve acılarını bir nebze de olsa hafifleterek mutlu günlerinde yanlarında olmak amacıyla araçlarını hizmetlerine sundu. Düzenlediği kampanyada şehit aile ve yakınlarına sünnet, nişan ve düğün törenlerinde kullanmak üzere araç ile beraber şoför tahsis eden Duman, aracın yakıt masrafları ile dış süsleme masraflarını da kendisi üstleniyor.

Düğün sezonunun geride kalmasına rağmen kampanya için herhangi bir bitiş tarihi koymadığını, mümkün olduğu sürece şehit aile ve yakınlarına desteğinin devam edeceğini belirten Duman, diğer esnafların da yaptıkları iş doğrultusunda bu gibi kampanyalar düzenleyip bu ailelere destek olmaları çağrısında bulundu. Kampanyayı duyan vatandaşlardan olumlu geri bildirimler aldığını ifade eden Duman, bu özverili çalışmanın yalnızca İzmir içinde geçerli olmadığını, çevre il ve ilçelerdeki şehit yakını ve ailelerinin de bu kampanyadan faydalanabileceğini belirtti. Kampanyanın yeteri kadar bilinmediğinden yakınan Duman, bugüne kadar yalnızca birkaç ailenin kampanyadan faydalanabildiğini ve bu nedenle sesini farklı kanallar aracılığıyla daha fazla aileye ulaştırmak istediğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler