YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evinin Banyosunda Ölü Bulundu

- İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, kendisinden bir süredir haber alınamayan 64 yaşındaki Ali Osman, evinin banyosunda ölü bulundu.  Cumhuriyet Mahallesi 6709 Sokak'taki

Evinin Banyosunda Ölü Bulundu

- İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, kendisinden bir süredir haber alınamayan 64 yaşındaki Ali Osman, evinin banyosunda ölü bulundu.
Cumhuriyet Mahallesi 6709 Sokak'taki evinde yalnız yaşayan Ali Osman'dan bir süredir haber alamayan komşuları, bugün akşam saatlerinde merak edip eve girdi. Banyoda Ali Osman'ın cansız bedeniyle karşılaşan komşularının ihbarı üzerine polise haber verdi.
Gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Ali Osman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler