YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Ve Altınordu'dan 44 Yıl Sonra Buluşma, Habere Ek

İZMİR, Profesyonel şubesinin şirketleşmesinden sonra 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayarak PTT 1'inci Lig'e yükselen kırmızı lacivertli ekip, Süper Lig'in son şampiyonu

İZMİR, Profesyonel şubesinin şirketleşmesinden sonra 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayarak PTT 1'inci Lig'e yükselen kırmızı lacivertli ekip, Süper Lig'in son şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3'üncü maçında kozlarını paylaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı ATV naklen yayınlayacak.
Fenerbahçe ile ilk kez 1936, son kez 1970'te rakip olan Altınordu, 32'nci randevuda 5'inci galibiyetini almaya çalışacak. Kupada Menemen Belediyespor ve Ofspor'u saf dışı bıraktıktan sonra adını son 32 takım arasına yazdıran Altınordu, E Grubu'nda evinde Bayburt Grup Özel İdare'yi 1-0 yenip, deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup olmuştu. Fenerbahçe ise Kayseri'ye 2-1 boyun eğip, Bayburt engelini 3-1'le geçmişti. 3'er puanı bulunan iki ekipten Fenerbahçe grupta 2'nci, Altınordu 3'üncü sırada bulunuyor.
Kadrosunda Diego Ribas, Kuyt, Emenike, Sow gibi silahları bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın, kupada as oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor. 23.6 yaş ortalaması ile PTT 1'inci Ligi'nin en genç takımı olan, aynı zamanda yabancı oyuncu transfer etmeme kararı alan İzmir ekibinin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu'nun da sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyu süreceği öğrenildi.
Altınordu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra İstanbul'a geçti, dizinden sakatlanan Erdoğan tedavi için İzmir'e döndü.
EROĞLU:"SAHAYA İYİ FUTBOL İÇİN ÇIKACAĞIZ"^
Fenerbahçe'nin genç bir kadroya sahaya çıkmasını beklediklerini dile getiren teknik direktör Eroğlu, "Biz de U-18 takımımızdan Çağlar, Fatih, Cengiz ve Kerim'i kadroya dahil ettik. Oyuncularımızın heyecanının futbolumuza olumlu yönde etki edeceğine inanıyorum. Gaziantep'te aldığımız yenilgi bizi üzdü, morale ihtiyacımız var. İyi futbol ve iyi mücadele ile kazanmak için oynayacağız" dedi. Eroğlu'nun stoper Çağlar ve sol kanat Cengiz'i ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.
E Grubu'nda puan durumu şöyle:
Takımlar O G B M A Y P

Kayserispor 2 2 - - 5 1 6
Fenerbahçe 2 1 - 1 4 3 3
Altınordu 2 1 - 1 1 3 3
Bayburt G. 2 - - 2 1 4 -

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler