YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: 21 Yaş Altı Ligi

İZMİR (AA) - 21 Yaş Altı Futbol Ligi PTT 1. Lig Grubu'nun ilk maçında Altınordu, diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'u 3-2 mağlup etti.

İZMİR - 21 Yaş Altı Futbol Ligi PTT 1. Lig Grubu'nun ilk maçında Altınordu, diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'u 3-2 mağlup etti. Bu sezon ilk kez, Süper Lig ve 1. Lig grupları olmak üzere iki grupta düzenlenen ligin ilk maçı Kaynaklar'daki Bucaspor Tesisleri'nde oynandı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Kerim'in attığı golle 1-0 öne geçen Altınordu karşısında Bucaspor, 24. dakikada penaltıdan Civar ve 37. dakikada Olcan'ın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 45. dakikada Adil'in kendi kalesine attığı gol sonucunda 2-2 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda 82. dakikada penaltıdan Taner ile bir gol daha bulan Altınordu, Bucaspor'u 3-2 yendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler