YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray-Atletico Madrid Maçına Doğru

İZMİR (AA) - Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İzmir'de oynanacak müsabaka öncesinde İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde toplantı yapıldı.

İZMİR - Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İzmir'de oynanacak müsabaka öncesinde İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde toplantı yapıldı. Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için 6 Ağustos Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Atletico Madrid maçı öncesinde Galatasaray Stat İşletme Müdürü Murat Ersoy ile stadyum ve tesis operasyonları direktörü Mustafa Turgun, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile bir araya geldi. Görüşmede Galatasaray-Atletico Madrid maçının kusursuz şekilde geçmesi için gerekli önlemlerin alınmasının kararlaştırıldığı bildirildi. Ziyarette Ersoy ve Turgun il müdürü Tatlısu'ya Galatasaray forması hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler