YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GECE KULÜBÜNDE HESAP KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Cevdet ŞEN/KINIK Yayakent Mahallesi'ndeki gece kulübüne gelen M.İ., H.P., B.K., B.K., F.K. ve H.P. bugün saat 03.00 sıralarına kadar içki içip, eğlendi.

GECE KULÜBÜNDE HESAP KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Cevdet ŞEN/KINIK Yayakent Mahallesi'ndeki gece kulübüne gelen M.İ., H.P., B.K., B.K., F.K. ve H.P. bugün saat 03.00 sıralarına kadar içki içip, eğlendi. Gecenin sonunda hesaba itiraz eden arkadaş grubu ile gece kulübünün çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, gece kulubünün mesul müdürü Erdal Han, sol kolu ve boynundan, garsonlardan Zeynel Gök ise karnından bıçakla yaralandı. Ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralıdan Han, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gök'ün ise tedavisinin sürdüğü, durumunu ciddiyetini koruduğu bildirildi. Jandarma olayın ardından kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Han'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Erdal Han'ın, otopsinin ardından memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ne götürülüp, toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF

GECE KULÜBÜNDE HESAP KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler