YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gekas, Yine "Akigo" Için Gol Arayacak

İZMİR (AA) - ALİ KORKMAZ - Akhisar Belediyespor'un tekrar kadrosuna kattığı Theofanis Gekas, 2012-2013 sezonunun ardından tekrar Ege temsilcisinde mücadele edecek.

İZMİR - ALİ KORKMAZ - Akhisar Belediyespor'un tekrar kadrosuna kattığı Theofanis Gekas, 2012-2013 sezonunun ardından tekrar Ege temsilcisinde mücadele edecek. Türkiye kariyerinde ilk olarak 2011-2012 sezonunda Samsunspor'da mücadele eden Gekas, o yıl 8 gol kaydetti. 2012-2013 sezonun ikinci devresinde Akhisar Belediyespor'a transfer olan Yunan golcü attığı 12 golle Ege temsilcisinin ligde kalmasına büyük katkı sağladı. Gekas o sezon maç başına 0,8 gol ortalamasıyla sezonu "gol kralı" tamamlayan Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'la gol yollarında en verimli isim olmuştu. Yunan golcünün o sezonki performansıyla Akhisar Belediyesporlu 3 taraftar Gekas için bir marş yazmıştı. Sosyal medyada büyük ilgi gören marş, Akhisar Belediyesporlu oyuncular tarafından da seslendirilmişti. - Dünya Kupası Geçen sezonu Torku Konyaspor'da geçiren ve 13 gol kaydeden Gekas, Brezilya'daki 2014 FIFA Dünya Kupası'nda da Yunanistan adına mücadele etti. Yunan golcü, Kosta Rika ile ikinci turda penaltı atışlarına uzayan maçta bir penaltıdan faydalanamadı. Kosta Rika, rakibini penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Brezilya'da 4 maçta 182 dakika sahada kalan 34 yaşındaki Gekas, milli takım formasıyla 76 maçta 24 gol kaydetti. - Türkiye kariyeri Gekas, 2011-2012'de Samsunspor'la 11 maçta 8, bir sezon sonra Akhisar Belediyespor'la 15 maçta 12 ve geçen yıl da Torku Konyaspor'la 24 müsabakada 13 gol attı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler