YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gezi Parkı Olaylarının Birinci Yılı

İZMİR (AA) - İzmir'de Gezi Parkı olaylarının birinci yılı nedeniyle düzenlenen gösterilerde gözaltına alınan 73 kişiden 6'sı adliyeye sevk edildi. 

İZMİR - İzmir'de Gezi Parkı olaylarının birinci yılı nedeniyle düzenlenen gösterilerde gözaltına alınan 73 kişiden 6'sı adliyeye sevk edildi. Gündoğdu Meydanı'nda dün gece toplanarak Basmane Meydanı'na yürümek isteyen ve Talatpaşa Bulvarı'nı trafiğe kapatan gruptan 73 kişi gözaltına alınmıştı. Eylemcilerden 67'si savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 6 kişi ise "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet", "güvenlik güçlerine mukavemet" ve "kamu malına zarar verme" suçlamalarıyla tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler