YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Girişimcilik Eğitimleri Başvuruları Başladı

Kemalpaşa Belediyesi ile KOSGEB işbirliğinde düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin dördüncüsü için Kemalpaşa Belediye Meclis...

Girişimcilik Eğitimleri Başvuruları Başladı

Kemalpaşa Belediyesi ile KOSGEB işbirliğinde düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin dördüncüsü için Kemalpaşa Belediye Meclis Salonu'nda protokol imzalandı. Törene Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı ve girişimci adayları katıldı.

Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları 28 Ocak-5 Şubat 2013 tarihleri arasında Kemalpaşa Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'ne başvurabilecekler. Eğitimler ise 12-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin dördüncüsünü düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı; "Daha önceki eğitimlerimize katılan birçok vatandaşımız kendiişlerini kurma imkânına kavuştular. Belediye olarak vatandaşlarımızın iş sahibi olması için çalışmalarımız devam edecek. Yeni girişimci adaylarımıza şimdiden başarılar diyorum" dedi.

KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı imza töreni sonrası katılımcılara Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri hakkında bilgi verdi. Yeni girişimci adayları için düzenledikleri eğitimler sonucu projeleri kabul gören adayların kendi işyerlerini kurabileceğini belirten Çanakçı "eğitimlere katılmaya hak kazanan adaylarımız toplam 70 saatlik bir eğitim alacak. Bu eğitim sonunda projelerini KOSGEB'e sunacaklar ve onaylanması durumunda 30 TL'si hibe, 70 Bin TL'si 2 yıl geri ödemesiz "0" faizli kredi almaya hak kazanabilecekler" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler