YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe-Balıkesirspor Zirve Aşkına

İZMİR, Atatürk Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ev sahibi takımda sakat olan Hakan Arslan, Fuchs ve

İZMİR, Atatürk Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ev sahibi takımda sakat olan Hakan Arslan, Fuchs ve Özgür İleri forma giyemeyecek. Cezaları sona eren Leroy George ve Hakan Barış ise görev verilmesi durumunda takımdaki yerlerini alabilecek. Konuk ekipte ise omzundan sakatlanan Yiğit Gökoğlan'ın yanı sıra ağır bir sakatlık geçiren Yogo oynamayacak. TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak maçın bilet fiyatları kapalı tribün 25 TL, açık tribün ve misafir kale arkası da 10 TL olarak belirlendi.

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, kritik bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirterek, "Geçen hafta aldığımız Denizlispor galibiyetin anlam kazanması için mutlaka kazanmalıyız. Taraftarımızın desteği ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. İddiamızı sürdürebilmek için seri galibiyetlere ihtiyacımız var" yorumunu yaptı.
Son 2 haftada beklenmedik puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kaldıklarını hatırlatan Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri ise, "Hedefimiz İzmir'den 3 puanla dönerek yeni bir çıkış yakalamak. Bunu başaracak gücümüz var" diye konuştu.
Göztepe, haftaya 8 puanla 7'nci sırada girerken 9'uncu basamaktaki Balıkesirspor'un 6 puanı bulunuyor. Göztepe'nin maça Gökhan Değirmenci (Oğuzhan) - Erkan, Barış, Giray, Mehmet Erdem, Maah, Gosso, Ertuğrul, Hakan Barış, Leroy George, Vleminckx, Balıkesirspor'un ise Vukovic - Okan, Gulumac, Yiğitcan, Bülent, Dilaver, Sankoh, Ragıp, Kerim, Karikari, Zeefuik kadrosuyla çıkması bekleniyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler