YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe Özgür'le Imzaladı

Onur ATIŞ / İZMİR, Daha önce Torku Konyasporlu sağ bek Benjalmin Fuchs, Gençlerbirliği'nden orta saha Jacques Gosso, Ratingenli kanat oyuncusu

Göztepe Özgür'le Imzaladı

Onur ATIŞ / İZMİR, Daha önce Torku Konyasporlu sağ bek Benjalmin Fuchs, Gençlerbirliği'nden orta saha Jacques Gosso, Ratingenli kanat oyuncusu Alican İlkbay ve Kasımpaşa'nın stoperi Barış Başdaş'ı renklerine katan sarı kırmızılıların Özgür ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Futbola Metaspor'un altyapısında başlayan 28 yaşındaki Özgür, 2003 yılında Dardanelspor'a transfer oldu. Çanakkale ekibinde profesyonelliğe adım atan Özgür, 2011 yılında Gençlerbirliği'ne geçti.
Başkent temsilcisinde 4 sezon forma giyen Özgür, 81 mücadelede boy gösterdi. 2013-2014 sezonunun 11'inci haftasında Trabzonspor ile oynanan maçta ön çapraz bağları kopan ve 7 ay sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcu, geçen sezon ise sadece 1 kez Gençlerbirliği forması giydi.
GÖKHAN İZMİR'DE
Göztepe, transferde üst üste bombaları patlatıyor. Sarı kırmızılılar Süper Lig'de küme düşen Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci'yi İzmir'e getirdi. Başta Galatasaray olmak üzere Süper Lig'den birçok kulübün listesine aldığı 26 yaşındaki file bekçisi Gürsel Aksel Tesisleri'ne gelerek Sportif CEO Barış Güçlü ile görüştü. Göztepe'nin Gökhan'la her konuda el sıkıştığı ve 1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Barış Güçlü, transferi doğrulayarak milli kaleci ile işi bitirdiklerini söyledi. Futbola Altay'da başlayan Gökhan, Kayserispor forması da giydi.
YENİ SEZON İÇİN ERZURUM'A GİDİLİYOR
Öte yandan Göztepe yeni sezonun hazırlıklarına yarın Erzurum'da start verecek. Erzurum'da altyapıdan gelen gençler dahil tam kadro çalışacak sarı-kırmızılıların ilk etap çalışmaları 15 gün sürecek.

Akhisar Belediyespor, Sissoko Ve Kaleci Gökhan'ı Listesine Aldı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler