YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe Yönetiminin Yeni Hedefi Stat

İZMİR (AA) - Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, tesis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından en büyük hedefinin kulübe stat kazandırmak olduğunu söyledi.

İZMİR - Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, tesis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından en büyük hedefinin kulübe stat kazandırmak olduğunu söyledi. Sepil, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aitlla Sertel'in de aralarında bulunduğu basın mensuplarıyla Urla'da yeni yaptırılan Göztepe Adnan Süvari Tesisleri’nde bir araya geldi. Basın mensuplarına tesisleri tanıtan Sepil, 18 dönüm alan üzerinde kurulan tesisin Türkiye’deki en modern tesislerden biri olduğunu belirtti. Tesiste, 1 ana futbol sahasının yanı sıra 2 yardımcı saha, futbolcular için 25 özel oda, çalışma ve toplantı odaları, yönetici seyir odası, masaj ve malzeme odaları, fitness salonu, sauna, basın odası, oyun lobisi, hakem odası ve 50 kişilik yemekhane bulunduğunu anlatan Sepil, tesisin 5 milyon lirası Göztepe tarafından 1 milyon lirası da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce sağlanan 6 milyon liralık yatırımla hayata geçirildiğini kaydetti. Sepil, tesisi kalıcı başarı için olmazsa olmaz gördüklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Tesisimiz gayet yeterli bir tesis oldu. İlk geldiğimde de söyledim; eğer bizim tesisimiz olmazsa sahamız olmazsa bir şey yapamayız. Sadece geçici başarılar elde edilebiliriz. Bununla birlikte tesis, sporcuların iyi hazırlanması için gerekiyor ama stat olmazsa doğru dürüst geliri olan, doğru dürüst seyircisiyle iş kurabilen bir kulüp olamayız. Şimdi en büyük hedefim en kısa zamanda Göztepe’yi bir stada kavuşturmak. Bu seneki en önemli konumuz, stat meselesinin kesinleştirilmesi olacak. Günün konusu olan Alsancak Stadı’nın durumunun da bu konuyu Türkiye’nin gündemine taşındığı için bize bir avantaj olabileceğini görüyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler