YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe'de Coşku Sürecek

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SÜPER Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kaladığı maçta oynadığı futbolla geçer not alan

Göztepe'de Coşku Sürecek

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SÜPER Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kaladığı maçta oynadığı futbolla geçer not alan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, coşkularının süreceğini söyledi.
Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki basın toplantısında konuşan Tamer Tuna, yıllar sonra İzmir'i Süper Lig'de temsil ettiklerini belirtti, şöyle dedi:
"İzmir'in varlığı ve temsili açısından Göztepe çok önemli. Kentin diğer köklü kulüpleri de bu başarıya ortak olmalı. Biz bu sorumlulukla yolumuza devam edeceğiz. Fenerbahçe karşısında gösterdiğimiz en önemli şey karakterimizdi. Kendi kimliğimizi bulma açısından çok iyi bir karşılaşma oldu. Elbet alınan beraberliği de önemsiyoruz. Oyuncularımızın özgüveni, coşkusu ve disiplini sezon sonuna kadar sürmeli. Sonuç ne olursa olsun zevk veren futbol oynamalıyız."
Ligin ilk haftasında alınan skorları da değerlendiren Tamer Tuna, "Takımların tam hazır olmadığını gördük. Ortada yeni değişimler varken istatistiki bir değerlendirme yapmak doğru olmaz. Bize de övgüler yağdıracak kadar methiye düzülmemeli" diye konuştu.
Bu haftaki rakipleri Kayserispor'u, Galatasaray'a 4-1 yenildikleri karşılaşmada izlediğini anlatan Tamer Tuna, "Kayserispor karşısında da futbolumuzdan taviz vermek istemiyoruz. İyi bir ekiple oynayacağımızı biliyoruz. Biz kendimizi bu sezon Göztepe'nin Süper Lig'de kalıcı olmasına adadık. Amacımız kulübümüzün marka değerine marka katmak" yorumunu yaptı.
Başkan Mehmet Sepil ise toplantıda transfer gündemini değerlendirdi. Şu an için bir stoper alacaklarını ifade eden Başkan Sepil, "Daha önümüzde zaman var. Önceliğimiz savunmaya takviye yapmak. Ardından diğer mevkilere bakarız" ifadelerini kullandı.
Başkan Sepil, verilen seyircisiz oynama cezaları konusunda şunları söyledi:
"İzmir'de taraftarımız 2 senedir hiçbir olaya karışmadı. Anadolu'ya verilen maçlarda ne yazık ki yeterli tedbirler alınamadı. Türkiye Kupası, 1'inci Lig ve Süper Kupa finallerinde Anadolu patladı. Futbol Federasyonu artık ince eleyip sık dokumalı. Ben taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlarla iletişimimizi sürekli hale getireceğiz ve bu cezaların önüne geçmek için çabamızı sürdüreceğiz."
TAMER TUNA: "YABANCI ÇOKLUĞUNDAN RAHATSIZIM"
Tamer Tuna, takımdaki yabancı futbolcuların çokluğundan kendisinin de rahatsız olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe karşısında ilk 11de 10 yabancıya şans veren Tamer Tuna, şunları söyledi:
"Lige yeni çıkan takımların değişim yapmaması halinde küme düştüklerine şahit olduk. Bu nedenle yabancı kontenjanını biz de kullanmak durumundaydık. Benim için oyuncuların nereli oldukları önemli değil ama yerli futbolcu bulmak da zor."
GÖ ZTEPE'YE BİR SPONSOR DAHA
Süper Lig'e yükseldikten sonra Mahall Bomonti ve Onur Air ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan Göztepe, forma sırt reklamı için IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş ile sözleşme imzaladı. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Sepil, "Süper Lig'e çıkınca bize olan ilgi çok arttı. Sırt reklamımız için çok önde gelen bir şirketle anlaşma sağladık. Çok önemli firmalarla işbirliği yapıyoruz" dedi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Süha Güçsav ve Genel Müdürü Murat Çiftçi de Göztepe'nin çok kıymetli bir kulüp olduğunu ve sarı-kırmızılıların her zaman destekte bulunacaklarını söyledi.

Göztepe'de Coşku Sürecek

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler