YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe'ye Umut Rakamları

İZMİR, Göztepe, profesyonel liglerdeki 126 takım arasında PTT 1'inci Lig'deki Giresunspor'la birlikte deplasmanda yenilgi almayan 2 takımdan biri konumunda bulunuyor.

İZMİR, Göztepe, profesyonel liglerdeki 126 takım arasında PTT 1'inci Lig'deki Giresunspor'la birlikte deplasmanda yenilgi almayan 2 takımdan biri konumunda bulunuyor. Ligde 9 Kasım'da Sakarya'da oynadığı Pazarspor mücadelesinden bu yana 13 maçtır bileği bükülmeyen Göztepe, 20 maçtır yenilmeyen 3'üncü Ligde Tuzlaspor'dan sonra en uzun süreli yenilmezlik serisi yakalayan ikinci takım oldu. Geçen sezon ligin son bölümü ve play off'ta üst üste 9 maç kazanan sarı kırmızılılar, aynı seriyi bu yıl da yakalayıp şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler