YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe'ye Yeni Başkan Adayı Ertan Dağoğlu Oldu

PTT 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Göztepe’ye yeni talip çıktı. İş adamı Ertan Dağoğlu, Göztepe...

Göztepe'ye Yeni Başkan Adayı Ertan Dağoğlu Oldu

PTT 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Göztepe’ye yeni talip çıktı. İş adamı Ertan Dağoğlu, Göztepe A.Ş.'yi satın almak istediğini ve satın alması durumunda kulübe 20 milyon dolar hibe edeceğini söyledi.

PTT 1. Lig’den düşmesi kesinleşen ve son günlerde adı hep olaylarla anılan Göztepe’ye iş adamı Ertan Dağoğlu, talip oldu. Göztepe A.Ş.’yi satın alması durumunda kısa sürede somut adım adımlar atacağını belirten Elazığlı iş adamı Dağoğlu, "Göztepe A.Ş.’yi satın almak istiyorum. Satın alma işlemleri eğer gerçekleşirse, öncelikle alt yapı sorunlarına ciddi bir para harcayarak, alt yapıya yatırım yapmayı düşünüyoruz. Ondan sonrada bazı stat projelerimiz var bunları gündeme getirmek istiyoruz" dedi.

20 MİLYON DOLAR HİBE

Kulübü bir yerlere taşımak istediklerini sözlerine ekleyen Dağoğlu, "Şu anda takımın maddi problemleri bu problemleri de yönetime talip olduğum için hiç kimseden talepte bulunmadan, bütün harcamaları kendim yapabilirim. Şirketi alıp buraya kadar harcanan paranın dışında Göztepe’ye 20 milyon Dolar hibe edeceğim. Tabi bu önemli bir konu. Başkanlığı Allah nasip ederse, Valilik ve Belediyenin bize katkılarda bulunması lazım. Eğer onlarda elini uzatırlarsa takımı çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Yatırımlarımızla öncelikle Göztepe’ye tesis kazandırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

HEDEF SÜPER LİG

Göztepe A.Ş.’nin başına geçmesi durumunda hedefini Süper Lig olarak belirleyeceğini vurgulayan Dağoğlu, "Hedefim takımı Süper Lig’e kadar taşımak ve daha sonra uygun görürseler devam ederiz. Yoksa takıma belli bir gruba Göztepelilerin tanıdığı bir gruba, o ana kadarki kulübe katkılarımı talep etmeden teslim ederiz” dedi.

"SÜPER LİG’DE BÖYLE TARAFTAR YOK”

Taraftarın kendilerini desteklemesi durumunda Göztepe’ye talip olduğunu açıklayan iş adamı Dağoğlu Göztepe taraftarına övgüler yağdırdı. Dağoğlu, 3 büyükler dışında Türkiye’de Göztepe taraftarı grubu gibi bir taraftar topluluğunun olmadığını öne sürdü. Mevcut yönetime eleştiriler de getiren Dağoğlu, "3 büyükler dışında böyle bir taraftar kitlesine sahip bir takım yok. Sadece direksiyonun başında olanları iyi seçmek lazım. Bence şu an Göztepe bulunduğu durumu hak etmiyor. Bunun içinde görev bütün Göztepelilere düşüyor. Eğer taraftarlarda bizi desteklerse biz bu göreve talibiz. Takımı alıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Benim çıkıp vaatlerde bulunduğum gibi şu andaki yöneticilerinde çıkıp bir şeyler yapabilmesi gerekiyor. Onlarında bu şekilde somut sözler sarf etmesi gerekiyor. Yada teşekkürlerini iletsinler daha da kötüye gitmeden bırakıp çıksınlar. Taraftarlara biraz sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum. Bu tür süreçlerin geçici olduğuna inanıyorum.bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Güzel şeyler olacak İnşallah" diye konuştu.

ERTAN DAĞOĞLU KİMDİR?

35 yaşındaki iş adamı Ertan Dağoğlu, Elazığ’da doğdu. 8 koldan ticaretle uğraşan Dağoğlu’nun özellikli olarak akaryakıt ve inşaat sektörüyle uğraşıyor. Dağoğlu 3 yıldır İzmir’e sürekli ziyaretler yapıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler