YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzelbahçe’de Öğrencilere Ücretsiz Matematik Dersi

Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan üç personel, mesai saatlerinden sonra öğrencilere ücretsiz matematik dersi vererek, taktir topluyor.Güzelbahçe...

Güzelbahçe’de Öğrencilere Ücretsiz Matematik Dersi

Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan üç personel, mesai saatlerinden sonra öğrencilere ücretsiz matematik dersi vererek, taktir topluyor.

Güzelbahçe Belediyesi'nde teknik personel olarak görev yapan inşaat mühendisi Eray Mete, şehir plancısı Mehmet Can Çakar ve makina mühendisi Aydoğan Polat, hafta içi her gün saat 17.00'de mesailerini tamamladıktan sonra evlerine gitmiyor, öğrencilere ücretsiz matematik dersi veriyor. İlk ve orta dereceli okullarda eğitim gören (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri) ve dersaneye gitme olanağı bulamayan 80'e yakın çocuğa sınıf düzeylerine göre Yelki'deki Semtevi'nde ve Amfi Tiyatro salonlarında 17.00-19.00 saatleri arasında iki saat matematik dersi veren belediye personeli, özverili çalışmalarıyla herkesin taktirini topladı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Semtevi'nde haftanın her günü sabahtan akşama kadar kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik eğitimler verildiğine dikkat çekerek, “Ancak belediye personelimizin mesai saatlerinden sonra gönüllü olarak eğitim vermeleri taktire şayan bir davranış” dedi.

Bu arada Matematiksel Güç ve İnovatif Tasarım Derneği de Yelki'deki Semtevi'nde origami (kağıt katlama sanatı) yöntemiyle matematik eğitimi veriyor. Öğretmen Uğur Çetinkaya, öğrencilere kâğıt katlama sanatını uygulayarak matematiği sevdiriyor. Çetinkaya, hafta sonları saat 13.00-17.00 arasında ilköğretim 3 ile 8. sınıf öğrencilerine origami yöntemiyle matematik eğitimi veriyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler