YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İZBAN Kumanda Merkezine Yıldırım Düşmesi

İZMİR (AA) - Alsancak Banliyö Peronunda 1 kişinin yaralandığı yıldırım düşmesi nedeniyle İZBAN taşıma sisteminde değişiklik yapıldı.

İZMİR - Alsancak Banliyö Peronunda 1 kişinin yaralandığı yıldırım düşmesi nedeniyle İZBAN taşıma sisteminde değişiklik yapıldı. İZBAN yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün 18.56'da İzmir İZBAN CTC Kumanda Merkezine düşen yıldırım nedeniyle TCDD 3. Bölge Müdürlüğü sinyalizasyon sistemindeki kartları değiştirmek için çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle trenler, seferleri Cumaovası-Alsancak, Aliağa-Alsancak istasyonları arasında gerçekleştirirken Alsancak istasyonu, Halkapınar ve Hilal'den sonra 3'üncü aktarma istasyonu olarak kullanılıyor. Ayrıca, TCDD bölge trenleri kent içine giremediği için yolcularını da uç istasyonlardan merkeze İZBAN trenleri taşıyor. Yetkililer, İZBAN sefer saatlerinde değişiklik olmadığını, değişikliğin sadece taşıma sisteminde gerçekleştirildiğini belirtti. TCDD'ye ait trafik kontrol merkezine düşen yıldırım nedeniyle dün 1 kişi yaralanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler