YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir Buz Pistine Uluslararası Rötar

İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'daki Buz Sporları Salonu pistinin, Dünya Buz Hokeyi Federasyonu'nun talimatıyla yeniden boyandığı bildirildi.

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'daki Buz Sporları Salonu pistinin, Dünya Buz Hokeyi Federasyonu'nun talimatıyla yeniden boyandığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2010 yılında kente kazandırılan ve ulusal ve uluslararası birçok turnuvaya ev sahipliği yapan salon, kış sezonu öncesinde bakıma alındı ve çalışmalar tamamlandı. Buz pistinin açılışı ise Dünya Buz Hokeyi Federasyonu'nun son dakika talimatı nedeniyle ertelendi. Federasyonun oyun alanı çizgilerine yönelik değişiklik kararı doğrultusunda pistin zemini yeniden boyanıyor. Pist, önümüzdeki günlerden itibaren sporculara hizmet vermeye başlayacak. -İki dev organizasyona ev sahipliği yapacak İzmir Buz Sporları Salonu'nda 300 sporcunun katılacağı Dünya Sürat Pateni Şampiyonası, 2015 yılının Şubat ayında düzenlenecek. Nisan ayında ise Türkiye, Güney Kore, Lüksemburg, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan ve Bosna-Hersek’in yer alacağı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası grup maçları yapılacak. Sezon öncesi bakıma alınan salonda küp ekran, ses sistemi ve soyunma odaları ile kale direklerinin boya ve bakımı yapılırken, zarar gören boordlar ve kırık camlar yenilendi. Salon çatısı, kalorifer kazanları, doğalgaz brülörleri, klimalar ve havalandırma sistemleri, soğutma grubu gibi önemli donanımların yıllık bakımları tamamlandı. Aynı süreçte 3 adet soğutma grubu kompresörü ise yenilendi. Diğer yandan, halk gününde kullanılan patenlerin bakımı yapılırken, soyunma odası ve koridorların tabanlarındaki döşemeler sıfırlanıp, yangın panik kapı alarm sistemi kuruldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler