YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir Inovasyon Ödülleri Sahiplerini Buldu

İZMİR (AA) - Kamu ve meslek kuruşlarının katkıları ile düzenlenen "İzmir İnovasyon Ödülleri" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

İZMİR - Kamu ve meslek kuruşlarının katkıları ile düzenlenen "İzmir İnovasyon Ödülleri" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. İzmir Genç İş Adamları Derneği'nin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Katip Çelebi Üniversitesi, KOSGEB, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu, Mazhar Zorlu Holding, Şifa Üniversitesi ve Alphan Manas'ın destek ve katılımı ile gerçekleştiren İzmir İnovasyon Ödülleri yarışması, ürün ve konspet, fikir, proje olarak iki dalda yapıldı. Ödül töreninde İGİD Başkanı Selim Doğanata, firmaların gelecek hedeflerini ancak inovasyon ile gerçekleştirebileceğini söyledi. Firmaların internette veri işlemeye ve sosyal medyaya daha fazla önem vermesi gerektiğini isteyen Doğanata, insanlık tarihinde üretilen toplam bilginin yüzde 90'ının son iki yılda üretildiğini hatırlattı. Bilgi çağı ve onun gereği olan inovasyonun ekonomi ve şirketler için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selim Doğanata, Türk ekonomisinin ancak inovasyon ile eşik atlayabileceğini anlattı. Uluslararası inovatif girişim uzmanı Patrick Keating ise Türkiye gibi gelişmekte olan pazarlar için inovasyonun özel önem taşıdığına dikkati çekti. Keating, Türk şirketlerinin potansiyelinin umut verdiğini ve inovasyon ile şirketlerin sektörlerinde uluslararası etkin hale geleceğini kaydetti. Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler