YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir Kulüplerine Maddi Destek, Haberine Ek

İZMİR'deki futbol kulüplerine yeni sezon için forma reklamı verme kararı alan Folkart Yapı'nın teklifine Göztepe ve Altınordu'nun henüz olumlu yanıt

İZMİR'deki futbol kulüplerine yeni sezon için forma reklamı verme kararı alan Folkart Yapı'nın teklifine Göztepe ve Altınordu'nun henüz olumlu yanıt vermediği öğrenildi.
Geçen sezon forma reklamı için Türkerler Holding'le anlaşan Göztepe'nin yeni sezon öncesi kararını vermediği, Altınordu'nun da önerilen rakamı düşük bulduğu belirtildi.
Folkart'ın Göztepe'ye 2 milyon TL, Altınordu'ya da 700 bin TL önerdiği, ayrıca bu rakamların Katma Değer Vergileri'nin de (KDV) bulunduğu ifade edildi. Diğer İzmir kulüplerinin ise sunulan tekliflere olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler