YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir Metrosundan Memnuniyet Anketi

İZMİR (AA) -  İzmir Metro AŞ Genel Müdürü Sönmez Alev, "Biz yolcularımızın memnun olmadıkları hususları önemsiyor ve bunlar üzerinde iyileştirme yapmaya çalışıyoruz"

İZMİR - İzmir Metro AŞ Genel Müdürü Sönmez Alev, "Biz yolcularımızın memnun olmadıkları hususları önemsiyor ve bunlar üzerinde iyileştirme yapmaya çalışıyoruz" dedi. İzmir Metro AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, 15 bin 100 metro kullanıcısının katıldığı 22 soruluk memnuniyet anketinde İzmirlilerin yüzde 74'ünün metro hizmetlerinden memnun olduğu belirtildi. Ankete katılanların yüzde 67'sinin erkek, yüzde 33'ünün ise kadın olduğu, katılımcıların yüzde 51'inin 18-34, yüzde 20'sinin 15-18 ve yüzde 12'sinin de 35-44 yaşlarında olduğu kaydedildi. Anket çalışmasını ve sonuçlarını değerlendiren İzmir Metro AŞ. Genel Müdürü Sönmez Alev, bir toplu ulaşım sisteminde bu kadar yüksek katılım olmasını önemsediklerini, her yeni istasyona en az iki kiosk koyarak daha fazla yolcuya ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Alev, şunları kaydetti: "Biz yolcularımızın memnun olmadıkları hususları önemsiyor ve bunlar üzerinde iyileştirme yapmaya çalışıyoruz. Yakında yeni trenlerin sisteme katılması bu anlamda çok önemli; emniyetli, güvenilir ve konforlu yolculuk sözümüzün gereğini yerine getirme çabamız sürecek."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler