YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de Bisikletli Zabıta Göreve Başladı

İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nca kurulan bisikletli zabıta timleri, Pasaport-Alsancak Limanı arasında görev yapmaya başladı.

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nca kurulan bisikletli zabıta timleri, Pasaport-Alsancak Limanı arasında görev yapmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin "İzmirdeniz" projesi kapsamında başlattığı kıyı düzenleme çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaların yanında kentin yenilenen siluetine uygun olarak zabıta hizmetlerinin de modern bir anlayışla şekillendirildiği belirtilen açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın günlük devriye ve denetim görevlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirebilmesi için bisikletli zabıta timleri kurduğu ifade edildi. Turizm kenti imajına uygun sportif görünümleriyle de dikkati çeken zabıtaların, şimdilik Pasaport-Alsancak Limanı arasındaki bölgede görev yaptığı, ilerleyen günlerde ekip sayısının artırılarak görev bölgelerinin genişletileceği kaydedildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler