YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir’de çocuklara taciz iddiası

Menemen ilçesinde küçük yaştaki kız çocuklarına tacizde bulunduğu iddia edilen kişi polis tarafından yakalandı. 

İzmir’de çocuklara taciz iddiası

İZMİR - Menemen ilçesinde küçük yaştaki kız çocuklarına tacizde bulunduğu iddia edilen kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede son günlerde farklı bölgelerden gelen "küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik taciz" şikayetleri üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

İzinli olan polislerin de gönüllü olarak katıldığı çalışmada, birçok noktada önlem alan polis, dün akşam yeni bir taciz olayının yaşandığı ihbarının gelmesi üzerine bölgeyi çembere aldı.

Bölgeden çıkış yapanları tek tek inceleyen ekipler, olayın mağdurundan edinilen eşkal bilgileri doğrultusunda kırmızı renkte bisikleti olduğu, koyu renk çizme giydiği bildirilen 50 yaşlarındaki beyaz saçlı kişiyi aramaya başladı.

Ekipler, bölgeden uzaklaşmaya çalışan ve eşkale uyan 57 yaşındaki İ.B'yi yakaladı.

İlçede son günlerde art arda yaşanan olayların zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan İ.B, emniyetteki işlemlerinin ardından Menemen Adliyesine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler