YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de, parktan topladıkları mantarı yiyen 14 suriyeli zehirlendi (2)

Taylan YILDIRIM/İZMİR, Suriye'deki iç karışıklıklardan 1.5 yıl önce kaçıp İzmir'e gelen Suriyeli aile, Altındağ semtinde 4335 sokaktaki bir eve yerleşti.

İzmir'de, parktan topladıkları mantarı yiyen 14 suriyeli zehirlendi (2)

Taylan YILDIRIM/İZMİR, Suriye'deki iç karışıklıklardan 1.5 yıl önce kaçıp İzmir'e gelen Suriyeli aile, Altındağ semtinde 4335 sokaktaki bir eve yerleşti. Ekonomlik durumları iyi olmayan aile, dün akşam satlerinde, parktan topladıkları mantardan yemek yaptı. Ancak zehirli olduğunu bilmedikleri mantarı yedikten sonra, 10'u çocuk 14 kişi, fenalaştı.
Hemen Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mahmud Kadir YEMEYENLER KURTULDU
Aynı evde yaşamalarına rağmen zehirlenmeyen Suriyelilerin ise, o yemekten yemedikleri ortaya çıktı. Zehirlenmeyen Suriyeli kadın, ülkelerinde her türlü mantarı yemelerine rağmen hiç zehirlenmedikleri için burda da yine yemek yaptıklarını, ama bu kez hastanelik olduklarını söyledi.

İzmir'de, parktan topladıkları mantarı yiyen 14 suriyeli zehirlendi (2)İzmir'de, parktan topladıkları mantarı yiyen 14 suriyeli zehirlendi (2)İzmir'de, parktan topladıkları mantarı yiyen 14 suriyeli zehirlendi (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler