YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de Sıcak Hava Bunalttı

İZMİR (AA) - İzmir'de, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlayan hava sıcaklıkları, kentteki günlük yaşamı zorlaştırdı. 

İZMİR - İzmir'de, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlayan hava sıcaklıkları, kentteki günlük yaşamı zorlaştırdı. Türkiye'de yaz mevsiminin en sıcak geçtiği kentlerden İzmir'de, kavurucu yaz sıcakları etkili olmaya başladı. Temmuz ayı uzun yıllar ortalama sıcaklık değeri 28, ortalama en yüksek sıcaklık değerinin ise 33,2 derece olarak belirlenen İzmir'de, öğle saatlerinde ölçülen ortalama hava sıcaklığı 34,1 derece oldu. Günün en yüksek hava sıcaklığının 37,3 dereceyle Bayındır'da kaydedildiği İzmir'de, en düşük hava sıcaklığı ise Dikili'de 27,1 derece olarak ölçüldü. -Sokaklar boşaldı Artan hava sıcaklığı, kentte günlük yaşamı da etkiledi. Günün hemen her saati, insan trafiğinin yoğun olduğu Konak Meydanı, Kordon, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Karşıyaka Çarşısı, özellikle hava sıcaklıklarının en üst değerine ulaştığı öğle saatlerinde boş kaldı. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı tercih eden İzmirliler, gölge alanlarda serinlemeye çalıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler