YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'deki Kuyumcu Soygunu

İZMİR (A.A) - Buca ilçesinde geçen ay, silahlı 3 kişi tarafından kuyumcudan altınların cam kırılarak çalınmasının görüntüleri ortaya çıktı.

İZMİR (A.A) - Buca ilçesinde geçen ay, silahlı 3 kişi tarafından kuyumcudan altınların cam kırılarak çalınmasının görüntüleri ortaya çıktı.

Kozağaç semtinde Mustafa Sağlam'ın işlettiği kuyumcunun camının kırılarak vitrindeki altınların çalındığı olayda, iş yerindeki güvenlik kameraları olayı kaydetti.

Görüntüde, iş yerinin önüne yanaşan bir otomobilden inen 3 kişiden ikisi av tüfeğiyle havaya ateş açarken, diğeri ise çekiçle camı kırarak vitrindeki altınları çaldığı yer aldı. Mustafa Sağlam'ın altınların alınmasını engellemeye çalışması ve soyguncunun elinden altınları geri alma mücadelesi de görüntüye yansıdı.

-"Esnaf tedirgin"-

İş yeri sahibi Sağlam, gazetecilere, olayın üzerinden geçen zamana rağmen zanlıların yakalanamamasından kendi ve çevredeki esnafı tedirgin ettiğini belirtti. Sağlam, "Sanıkların biran önce bulunmalarını istiyoruz. Her sabah bir endişe ile kepenkleri açıyoruz. Zanlılar yakalanırsa bölgedeki bütün esnaf rahat bir nefes alacak" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler