YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmirli Vücutcu Muratcan'ın Gözü Dünyanın Zirvesinde

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Son olarak eylül ayında Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda +75 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan milli sporcu, "Hedefim

İzmirli Vücutcu Muratcan'ın Gözü Dünyanın Zirvesinde

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Son olarak eylül ayında Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda +75 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan milli sporcu, "Hedefim Dominik Cumhuriyeti'nde de kürsüye çıkmak. Artık işin profesyonel kısmındayım, gelişimim sürüyor. Ekonomik açıdan zorlanmaya başladım. Sponsor çok önemli. Ülkemizde vücut geliştirmeye yurt dışında olduğu gibi önem verilmiyor" dedi. Yedi yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraştığını belirten Muratcan, şöyle devam etti:
"2015'te tavsiye üzerine girdiğim ilk yarışmada şampiyon oldum ve bu sporda kendimi geliştirmeye karar verdim. Vücut geliştirme en zor sporlardan biri. Özel hayatınızdan özveride bulunuyorsunuz. Diyet dönemlerinde aç susuz antrenman yapıyorsunuz. Başarılı olmak için bu sporu hayatınızın parçası yapmalısınız. Kesinlikle fedakarlık göstermelisiniz. İstediğiniz gibi yiyip içemezsiniz. 'Kenarından köşesinden yapayım, tatlı yerim, şeker yerim' derseniz başarı beklemeyin."
Uluslararası arenada şampiyonlar şampiyonluğu elde edip, Pro-Card sahibi olmak istediğini sözlerine ekleyen Muratcan, antrenörlük bölümüne hazırlandığını söyledi.

İzmirli Vücutcu Muratcan'ın Gözü Dünyanın Zirvesindeİzmirli Vücutcu Muratcan'ın Gözü Dünyanın Zirvesinde

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler